Wie ben ik?

Loes de RoodeMijn achtergrond is een academische opleiding sociologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het volgen van de opleiding Personeelsmanagement bij ISBW heb ik jarenlang gewerkt als personeelsfunctionaris en personeelsadviseur in de geestelijke gezondheidszorg . In die periode heb ik in 2006 een opleiding gevolgd tot loopbaanbegeleider bij BGL & partners. Verder heb ik de opleiding tot professioneel coach gevolgd bij de Academie voor Innovatief Trainen. Ik heb altijd interesse gehad in mensen en wat hen beweegt. Begeleiding van mensen bij loopbaanvragen en zien dat zij in beweging komen en stappen gaan zetten, geven mij ontzettend veel voldoening en energie. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2010 voor mezelf ben begonnen als loopbaanbegeleider en HR consultant.

Bij loopbaanbegeleiding is mijn uitgangspunt dat iedereen kwaliteiten heeft, maar deze niet altijd onderkent . Vaak spelen belemmerende overtuigingen hierin een rol en ben je je daar niet bewust van. Zicht hebben op je kwaliteiten en deze met plezier inzetten in een jou passende omgeving, maakt dat je ook beter gaat functioneren. Ik ondersteun en begeleid je in je zoektocht naar een nieuwe richting in je loopbaan.

Mijn eigenschappen: betrokken, rustig, open, eerlijk , respectvol en resultaatgericht.

Ik ben aangesloten bij NOLOC (vereniging van loopbaanprofessionals) en hanteer hun gedragscode. Daarnaast ben ik lid van de NVP.